Kako rezervirati?

  1. Odaberite način pretraživanja unesite svoje zahtjeve i kliknite opciju Pretraži. Odabrane smještajne jedinice možete izdvojiti stavljanjem u Moj izbor, te rezervaciju možete izvršiti iz tog dijela ili direktno sa stranice odabrane smještajne jedinice.
  2. Nakon što Vas e-mailom obavijestimo da je smještajna jedinica slobodna u traženom periodu te vam pošaljemo konačan obračun, da bi potvrdili rezervaciju dužni ste u roku od 48 sati izvršiti uplatu akontacije u visini od 30 % cjelokupnog iznosa rezervacije. Putnička agencija "mare" u tih 48 sati povlači smještajnu jedinicu u traženom periodu sa tržišta te na taj način osigurava pravo prvootkupa osobi koja je izvršila rezervaciju.
    Da bi ubrzali proces rezervacije, molimo kopiju uplate poslati na e-mail: info@maretours.hr ili na fax: +385 (0) 23 388-808.

    Nakon primitka potvrde o uplati, primit ćete Potvrdu rezervacije s naznakom uplaćenog iznosa.

  3. Preostali iznos od 70 % možete uplatiti po želji - prije početka odmora ili po samom dolasku u našu agenciju.

Napomena: Nakon uplate čitavog iznosa, primit ćete Voucher sa točnim podacima o iznajmljivaču i smještajnoj jedinici, kao potvrdu o ukupno plaćenom iznosu za smještaj i boravišnu pristojbu.